Harold Hugenholtz (26-09-1963)

Karikatuur

Harold Hugenholtz is de oprichter van karikatuur.nl sinds 2023 is Sandor mede eigenaar.

Als eerste in Nederland is hij begonnen met het digitaal tekenen van karikaturen op evenementen en met succes. Je krijgt een printje en kunt ze gratis downloaden, maar ook op een schort, mok of ander product kunnen ze ter plekke geprint worden! Uniek in Europa..

Natuurlijk tekent hij ook nog op papier of bierviltjes.

Geoefende karikaturisten, die veel ervaring hebben, hebben zich aangesloten bij het team van Karikatuur.nl. Daarom kunnen we garant staan voor een professioneel optreden van hoog niveau bij elke boeking.

Plaats hier uw boeking


Sandor Paulus(19-09-1975, Halle, BRD) 

Karikatuur

Sandor is in 1999 afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunsten St. Joost te Breda, met als studierichting: Autonoom; Grafische Kunsten en Tekenen.

Sandor is al 30 jaar actief als live-karikaturist. Werkzaam als sneltekenaar en portretartiest onder de naam De Karikaturist, inzetbaar op allerlei evenementen. Denk hierbij aan bedrijfsfeesten, particuliere feesten, bruiloften en beurzen. Erg populair is het tekenen op bierviltjes; op dit formaat tekent Sandor gemiddeld 20 personen per uur en loopt hij tussen het publiek door. Tekenen op A3, A4 of op A5-formaat is uiteraard ook mogelijk. Naast het traditionele tekenen op papier, tekent Sandor ook digitaal.

Regel hier uw offerte/boeking


Cees Bastings (19-10-1966)

Karikatuur

Sinds 1990 is Case actief als karikatuurtekenaar op feesten en evenementen in binnen- en buitenland. Aanvankelijk tekende hij vooral op A3-formaat, maar sinds 2007 ook digitaal en de laatste jaren zijn vooral de minikarikaturen op bierviltjes zeer in trek. Duizenden heeft hij er inmiddels door de jaren heen getekend. Die ervaring is natuurlijk te zien, maar het plezier in het tekenen is onverminderd minstens net zo groot als in zijn beginjaren.

Regel hier uw offerte/boeking

Het is ook mogelijk meerdere tekenaars te boeken