Karikatuur
Karikatuur
Karikatuur
Karikatuur

Ook bij karikatuur.nl zijn we coronaproof entertainment aan het voorbereiden. 

Theatre caricature hebben we aangepast naar een 1,5 m economie entertainment!

We verwachten dat de grote feesten en evenementen misschien nog even op zich zullen laten wachten, maar een winkelcentrumpromotie, een leuke stop bij een wandelroute, of een andere plek waar publiek langskomt kan natuurlijk wel opgevrolijkt worden met wat entertainment. Bij Theatre Caricature zit de tekenaar in een tent, er is geen contact De tekeningen worden digitaal gemaakt en kunnen gedownload worden, dus geen contact Er wordt een rij gecreerd, met of zonder hulp van een medewerker van karikatuur.nl Deze laatste kan op ludieke wijze de mensen op de juiste afstand naar de "hotspot" leiden waar ze getekend kunnen worden. Kortom, de manier om na een lange tijd binnen, weer eens wat vrolijks te bieden en een lach te toveren op vele gezichten. Misschien nog niet vandaag of morgen, maar binnenkort zal dit weer mogelijk zijn en we hopen dat U dan aan ons denkt bij het inzetten van entertainment als de mogelijkheden er weer zijn. Coronaproof entertainment, leuk, vrolijk en iets om de mensen mee op te fleuren!! Neem contact op via info@karikatuur.nl of 040 2125844 om de mogelijkheden te bespreken.


Zoekt U entertainment voor uw evenement, feest of op een beurs?

U kunt bij ons terecht voor

1. Digitaal karikatuur tekenen, incl printjes om mee te geven.

Harold komt met zijn tekentablet en een tweede beeldscherm. (hierop kan men meekijken). In een razend tempo schetst hij uw gasten tot ongeveer 45 personen in 4 uren! De getekende personen krijgen een A-6 printje met hun karikatuur erop. Iedereen krijgt ook een kaartje mee met een link waar de tekeningen te downloaden zijn. Dolle pret ook achteraf! 
Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

2. Digitaal karikatuurtekenen, in combinatie met de giftbox

Combinatie met giftbox waar de karikatuur ter plaatse geprint wordt op bv een mok, schort of muismatje. Harold biedt hier uniek, totaal-entertainment. Een imposante parasol geeft een knusse sfeer. Eronder een fraaie balie waar achter een complete printshop schuilgaat. Terwijl Harold digitale karikaturen tekent, staat zijn assistente stand-by om het vrolijke portret af te drukken op een T-shirt, muismat, kookschort, ovenwant, servet, mok, et cetera. De leukste geschenkjes worden ter plaatse gemaakt  Een impressie

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

3. NIEUW Harolds Moped Vintage Tour,

De vintage tour is pure nostalgie! Terug naar het tekenen op papier, maar dan in het NU! Met zijn elektrische Moped tuft Harold geheel in stijl rond en maakt hij tot wel 20 karikaturen per uur. Hij kan zich elk uur verplaatsen en zo op meerdere plaatsen bij uw evenement aanwezig zijn. 

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

4. Theatre Caricature

Met behulp van een verborgen camera zoekt Harold een "slachtoffer" tussen het publiek en begint hij haar of hem te tekenen. Plotseling verschijnt er op het scherm een tekening. Wie zou het zijn? Naarstig gaat iedereen op zoek naar de gelukkige. Geen wachtrijen meer en leuk entertainment op een druk feest of festival! Een impressie

5. Back to black, op papier in razendsnel tempo.

Harold tekent, geheel in stijl gekleed, op papier (A5 formaat) met slechts één zwarte stift uw gasten. Zeer geschikt als mobiel entertainment. Aantal tekeningen kan tot 30 per uur oplopen.

Prijsinformatie nodig? Mail naar info@karikatuur.nl

Karikatuur ZOOM party